Vuokrataan

Lapsis vuokraa tens-laitetta, kotidoppleria, rintapumppua ja kantovälineitä. Vuokratessasi saat myös opastuksen laitteen tai kantovälineen käyttöön.

Vuokra-asioissa ota yhteyttä lapsis.ry@gmail.com tai laita viestiä facebookissa. Vuokratavarat voi noutaa sopimuksen mukaan Lapsiksen Lintulasta (Rautatienpuistokatu 6a, Pori). Kantovälinevuokraamollamme on myös omat sivut Facebookissa: Lapsiksen kantovälinevuokraamo.

Lintulan vuokraukseen liittyvissä asioissa katso tarkemmat tiedot välilehdeltä Tila ja varaukset.

TENS

Tens on paristokäyttöinen laite, jonka avulla voidaan lievittää synnytykseen liittyviä kipuja. Synnyttäjän selkään laitetaan elektrodilappuja, joiden kautta tens lähettää sähköimpulsseja kehoon. Sähköimpulssit vaikuttavat niihin hermoihin, jotka viestivät aivoille kivusta sekä auttavat lisäämään endorfiineja. Synnyttäjä voi itse säädellä impulssien voimakkuutta. Tens on lääkkeetöntä kivunlievitystä, jonka käytöstä ei ole todettu aiheutuvan minkäänlaisia sivuvaikutuksia äidille tai vauvalle. (Lähde: aktiivinensynnytys.fi)

Jäsenille 30€ ja ei-jäsenille 45€. Laitteen saa vuokralle kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja sitä saa pitää synnytykseen asti, jonka jälkeen laite palautetaan Lapsikselle mahdollisimman pian. Suositeltu vuokra-aika maksimissaan neljä viikkoa. Tarvittaessa vuokra-ajasta voidaan sopia yksilöllisesti.

KOTIDOPPLER

UnbornHeart Fetal Doppler on tarkoitettu sikiön sydänäänien kuunteluun.

Sikiön sydänäänien kuuntelulaitteella voit alkaa seurata sikiön sydänääniä viikosta 12 eteenpäin. Voit mitata sikiön sydämen lyöntinopeuden ja nähdä sen kuvattuna älypuhelimesi ruudulla. Voit nauhoittaa sydänääniä ja kuunnella niitä myöhemmin uudelleen.

Tarkemmat ohjeet laitteen mukana.

Jäsenille 6€/kk tai 10€/2kk ja ei-jäsenille 8€/kk tai 15€/2kk.

RINTAPUMPPU

Lansinoh manuaalinen rintapumppu.

Jäsenille 6€/kk tai 10€/2kk ja ei-jäsenille 8€/kk tai 15€/2kk.

KANTOVÄLINEET

Ergonominen kantoväline on helppo ja miellyttävä tapa kantaa lasta. Vuokratessasi saat opastusta erilaisista kantovälineistä ja löydät juuri teille sopivan kantovälineen. Tällä hetkellä vuokrattavana seuraavat kantovälineet:

Tula-kantoreppu, standard-koko sekä erillinen vauvatuki, n. 0-1,5v.
2 Manduca-kantoreppua
Ergo-kantoreppu
Wompat-kantoreppu, taapero-koko n. 2-4v. (lahj. Liinalapsi)
Myllymuksut-kantoreppu
rengasliina
neliöliina
2 trikooliinaa (yhden lahj. Myllymuksut)
2 kudottua liinaa
WrapTai, vauva-koko
Tricotti pikaliina, koko L

Jäsenille 3€/vko ja 20€ pantti, ei-jäsenille 7€/vko ja 40€ pantti. Pantti palautetaan vuokraajalle, kun kantoväline palautetaan Lapsikselle.

DSC_0980
Kantovälineet ovat esillä Lintulassa.