KiVa perhekahvila Päärynäpuu

KiVa perhekahvila Päärynäpuu on Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n paikallistoimintaa. Kahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille kiintymysvanhemmuudesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Jokaisella kerralla on jokin aihe, mutta keskustella saa tietysti muistakin asioista. Keskustelu etenee vapaamuotoisesti, joten jos mielessäsi on jotain aiheeseen liittyvää, tuo äänesi rohkeasti kuuluville. Arjen pulmatilanteisiin yritetään yhdessä löytää ratkaisuja keskustelun avulla. Lapset sopii tietysti ottaa mukaan. Ryhmää vetävät Erika ja Kaisa.

Kiintymysvanhemmuusperheet ry on yhdistys lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Haluatko tietää enemmän kiintymysvanhemmuudesta? Lue lisää: kiintymysvanhemmuus.fi

Lintula on lapsiystävällinen, joten käytettävissäsi on mm. vaipanvaihtopaikka, syöttötuoleja, mikro ja runsaasti leluja. Omia eväitä voi ottaa mukaan ja käyttää Lintulan jääkaappia ja tarvikkeita, jos isompi nälkä yllättää. Kahvitarjoilu.

Missä: Lintula, Rautatienpuistokatu 6a, Pori
Koska: joka toinen perjantai, parillisilla viikoilla, klo 10-12
Kustannukset: toivomme osallistumismaksua n. 2€/aikuinen tarjoilu- ja vuokrakulujen kattamiseksi

Seuraavat KiVa-kahvilat ja aiheet:

12.1. tahtoikä
26.1. miten kasvaa KiVaksi vanhemmaksi, kun on itse kasvatettu muulla tavoin
9.2. kun vanhemmalta menee hermot
23.2. miten toimia KiVasti sairauden hoitoon liittyvissä asioissa
9.3. vanhempien ja suvun erilaiset kasvatustyylit
23.3. perhepeti
6.4. lasten kaverisuhteet
20.4. lähtötilanteen
4.5. tunnetaidot
18.5. aggression käsittely

Aiempien kahviloiden aiheina on ollut mm. seuraavia: nukkumisasiat, lähtötilanteet, henkilökohtaiset rajat, kiintymysvanhemmuus kun perheessä on useampi lapsi, aktiivinen kuuntelu, temperamentti, suuret muutokset perheessä, vanhempien ja suvun erilaiset kannatustyylit, arjen haasteet, lasten kaverisuhteet, sukupuolisensitiivisyys,  päivähoidon aloitus ja töihin paluu, minä-viestit, Ei! Älä! – vaihtoehtoja kieltämiselle, sisarussuhteet, mitä on kiintymysvanhemmuus?, joulun vietto lapsiperheissä

Liity myös paikalliseen Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n ryhmään KiVa ry Porin seutu. Ryhmässä sovitaan satunnaisesti myös vapaamuotoisia KiVoja kotitreffejä.

Tervetuloa!

img_2170