KiVa perhekahvila Päärynäpuu

KiVa perhekahvila Päärynäpuu on Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n paikallistoimintaa. Kahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille kiintymysvanhemmuudesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Jokaisella kerralla on jokin aihe, mutta keskustella saa tietysti muistakin asioista. Keskustelu etenee vapaamuotoisesti, joten jos mielessäsi on jotain aiheeseen liittyvää, tuo äänesi rohkeasti kuuluville. Arjen pulmatilanteisiin yritetään yhdessä löytää ratkaisuja keskustelun avulla. Lapset sopii tietysti ottaa mukaan. Ryhmää vetävät Erika ja Kaisa.

Kiintymysvanhemmuusperheet ry on yhdistys lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. Haluatko tietää enemmän kiintymysvanhemmuudesta? Lue lisää: kiintymysvanhemmuus.fi

Lintula on lapsiystävällinen, joten käytettävissäsi on mm. vaipanvaihtopaikka, syöttötuoleja, mikro ja runsaasti leluja. Omia eväitä voi ottaa mukaan ja käyttää Lintulan jääkaappia ja tarvikkeita, jos isompi nälkä yllättää. Kahvitarjoilu.

Missä: Lintula, Rautatienpuistokatu 6a, Pori
Koska: joka toinen perjantai, parittomilla viikoilla, klo 10-12
Kustannukset: toivomme osallistumismaksua n. 2€/aikuinen tarjoilu- ja vuokrakulujen kattamiseksi

Seuraavat KiVa-kahvilat ja aiheet:

4.1. Mitä on kiintymysvanhemmuus
18.1. Lapsen ja vanhemman välinen yhteys ja sen ylläpitäminen
1.2. Vanhemman jaksaminen ja vanhemmuuden voimavarat. Millä tavoin voin parantaa jaksamistani ja miten oma hyvinvointini vaikuttaa lapseen.
15.2. Anteeksipyytäminen ja empatian mallintaminen
1.3. Aktiivinen kuuntelu
15.3. Pettymykset
29.3. Vanhemman tunnetaidot
12.4. Sisarussuhteet
26.4. Rajat
10.5. Rangaistukset vs. seuraamukset. Mitä eroa näillä on ja mitä riskejä rangaistuksen käyttämiseen liittyy.
24.5. Vanhempien erimielisyys kasvatusasioissa

Liity myös paikalliseen Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n ryhmään KiVa ry Porin seutu. Ryhmässä sovitaan satunnaisesti myös vapaamuotoisia KiVoja kotitreffejä.

Tervetuloa!

img_2170