Aktiivien päivät

Aktiivien päivään ovat tervetulleita kaikki Lapsiksen jäsenet, joita kiinnostaa olla aktiivisesti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Lapsiksen toimintaa! Aktiivien päivät on tarkoitettu erityisesti sellaisille, joita kiinnostaa tutustua paremmin Lapsiksen ydinporukkaan ja tulla mukaan toimintaan. Voit olla kiinnostunut esimerkiksi hallitustyöstä, vertaistukiryhmän vetämisestä tai muuten haluta osallistua toimintamme suunnitteluun ja toteutukseen.

Voit olla jo paljon kahviloissamme käynyt tai vasta tutustunut toimintaamme, Aktiivien päivään voi tulla kuka vain, eikä sinun tarvitse ilmoittaa tulostasi ennakkoon. Aktiivien päivät ovat vapaamuotoisia ja lapset voi halutessaan ottaa mukaan. Aluksi tutustutaan ja vaihdetaan kuulumisia, jonka jälkeen tavallisesti puhutaan jostakin ajankohtaisesta aiheesta.

Jos siis haluat mukaan porukkaamme suunnittelemaan ja järjestämään toimintaamme, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Missä: Lintula, Rautatienpuistokatu 6a, Pori
Milloin: joka kuun neljäs torstai, tavallisesti klo 10-12

Seuraavat kerrat:
to 25.1. klo 10-12, aiheena vuoden 2018 tapahtumat
to 22.2. klo 10-12, aiheena mainonta
to 22.3.
to 26.4.
to 24.5.

Lapsis – yhdistysaktiivit -ryhmän löydät myös Facebookista. Jos olet jo jäsen ja haluat mukaan suunnittelemaan, vaikuttamaan ja toteuttamaan Lapsiksen toimintaa, olet tervetullut liittymään ryhmään!